ONZE NIEUWE BESTUURSLEDEN STELLEN ZICH VOOR:


De nieuwe voorzitter, Marc Holthuysen: MarcNadat ik vorig jaar mijn aandeel in Eethuis de Diepen had overgedragen aan mijn broer Franc en zijn dochter Manon kreeg ik tijd om vrijwilligers werk te gaan doen. Daarom ben ik oktober 2020 bestuurslid van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek geworden; een stichting die gedragen wordt door vrienden, vriendinnen en vrijwilligers. Op 20 januari 2021 mag ik de voorzittershamer overnemen van Ton Frenken die de afgelopen jaren een uitstekende voorzitter is geweest.
HenkWe gaan er samen met onze vrienden, vriendinnen, vrijwilligers, mede bestuursleden en onze nieuwe secretaris Henk Verburg (opvolger van Gerard Hendriks ) mooie jaren van maken!
Ik ben bereikbaar op 0655581708 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De nieuwe secretaris, Henk Verburg:
Ik woon sinds ruim een jaar met veel plezier in Milsbeek. Voorheen werkte ik in de geestelijke gezondheidszorg. Inmiddels ben ik gepensioneerd. Met mijn partner Onnie ben ik bezig op ons terrein een “voedselbos” te beginnen. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de cultuur en de geschiedenis van Milsbeek en omgeving, daarom word ik graag secretaris van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek.
Ik ben bereikbaar op 0611300981 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 20 januari nemen wij afscheid van onze huidige voorzitter Ton Frenken. Ton blijft voorlopig als adviseur aan onze stichting verbonden. 

   
© Stichting CultuurBehoud Milsbeek - https://cultuurbehoudmilsbeek.nl