wandelroute rondje Milsbeek, dik de moeite waard

Rond drie uur 's middags opent de heer Martien Holthuysen, voorzitter van de Stichting Cultuurbehoud Milsbeek, de officiële plechtigheid met een korte toespraak.

wandelroute01
Hierin geeft hij kort aan, hoe het een en ander betreffende deze wandelroute tot stand is gekomen. Tevens geeft hij de plaatsen aan, waar informatieborden en banken geplaatst zijn. Ook bedankt hij iedereen, die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt om het "RONDJE MILSBEEK" realiseren, van sponsors tot vrijwilligers, van geld tot spade in de grond, van vergaderingen tot schitterende folder. Deze folder is ook opgenomen in de wandelbox Maasduinen.

Na het voordragen van het gedicht "Waar eens de plaggenhutten stonden...." door de heer Adriaan de Winter, vindt de officiële opening plaats. Wethouder mevr. Voncken en de heer Dinghs van Gebiedscommissie Platteland in Uitvoering van de provincie onthullen het grote bord bij de kerk. Aan de linkerzijde de geschiedenis van de parochie O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand, aan de rechterkant de wandelroute Rondje Milsbeek, dik de moeite waard.
Na het aanschouwen van het grote bord door de vele aanwezigen wordt iedereen uitgenodigd voor een kopje koffie in restaurant De Diepen.

wandelroute04

Onder het genot van dit zeer gewaardeerde drankje kan men nog kijken naar een korte film met een impressie van de projecten van de stichting en wat beelden van de "nieuwe" wandelroute. Een RONDJE MILSBEEK.... DIK DE MOEITE WAARD.

Folder verkrijgbaar bij de VVV's, van de Loo en restaurant De Diepen.

 

wandelroute01 wandelroute02 wandelroute03 wandelroute04 wandelroute05 wandelroute06 wandelroute07 wandelroute08 wandelroute09 wandelroute10 wandelroute11 wandelroute12 wandelroute13

 

   
© Stichting CultuurBehoud Milsbeek - https://cultuurbehoudmilsbeek.nl