Stichting Cultuurbehoud Milsbeek IMG 8597a
Ook de jeugd is niet vergeten bij het 15 jarig jubileum van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek. 
Voor alle leerlingen van basisschool de Drie Vijvers is een kleurboek gemaakt waarin de geschiedenis van Milsbeek in kleurplaten is weergegeven op de rechter bladzijde. Op de linker bladzijde staat een uitleg met foto’s.

Woensdag 7 oktober, midden in de boekenweek, heeft de overdracht van 45 kilo aan boeken plaatsgevonden. Per platte kar zijn de boeken naar de hoofdingang getrokken door voorzitter Ton Frenken. Hij heeft directrice Charlotte Medendorp. de jongste en de oudste leerling van de school kort toegesproken en veel plezier gewenst met dit unieke boek.
Stichting Cultuurbehoud Milsbeek 14 uit het dagelijks leven tekening
Wie het kleurboek graag wil zien, kan het ook op de site bekijken en tekeningen voor kinderen en kleinkinderen downloaden.
Zo is het boek ook voor ieder ander beschikbaar.

 

 

 

 Kleurplaten Milsbeek

thumb 06 voorwoord tekeningjpg thumb 08 ijstijd tekening thumb 10 bloemenstraat tekening thumb 12 kanonskamp tekening thumb 14 uit het dagelijks leven tekening thumb 16 jansberg villa tekening thumb 18 rijksweg tekening thumb 20 jacobsladder tekening thumb 22 steenfabriek tekening thumb 24 vrachtautos en graanoogst tekening thumb 26 kerk en school tekening thumb 28 Milsbeek in de oorlog tekening thumb 30 de potterie de feniks en de vuurvogel tekening thumb 32 drie vijvers tekening

Klik op de kleurplaat die je wilt inkleuren, deze wordt geopend in een nieuwe pagina.
Vanuit deze pagina kun je de kleurplaat printen of als PDF downloaden en later printen.

   
© Stichting CultuurBehoud Milsbeek - https://cultuurbehoudmilsbeek.nl