Struinpad  

   

Luchtfoto's  

   

Boek:Oorlogsherinneringen  

   

Schoolfoto's  

   

Leny Franken-Wijnhoven gestopt als bestuurslid en secretaris

Leny Franken-Wijnhoven gestopt als bestuurslid en secretaris

stichting cultuurbehoud milsbeek - afscheid leny franken wijnhoven 002Tijdens de laatste vergadering van 2016 hebben wij afscheid genomen van Leny Franken-Wijnhoven als bestuurslid en secretaris van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek.
Leny is in de herfst van 2008 gestart met de Werkgroep Historie binnen SCM. Daar heeft zij samen met anderen een eerste aanzet gegeven tot het boek: “De Minse van de Milsbèk”.
Het toenmalige bestuur zag echter op enig moment in Leny een heel geschikte bestuurskandidate, tevens een potentiële kandidate voor het secretariaat. Op 1-2-2010 trad ze dan ook toe tot het bestuur met als taak: ondersteuning secretariaat. Zij was daarmee het eerste vrouwelijke bestuurslid. De Stichting had toen 62 vrienden/vriendinnen.

Leny maakte al snel carrière. Binnen een jaar had zij zich al opgewerkt naar de functie van secretaris. We schrijven dan 1-1-2011.Die functie heeft ze zes jaar met verve uitgevoerd. Leny was en is veelzijdig en op allerlei fronten inzetbaar. Steeds heeft zij zich met volle overgave ingezet voor de stichting.

Per 1 januari 2017 is Leny gestopt als bestuurslid c.q. secretaris. Na die datum blijft ze gelukkig nog bij SCM betrokken, als vrijwilligster (onze lijst van vrijwilligers wordt verrijkt met een zeer betrokken persoon). Binnen een werkgroep gaat Leny zich bezighouden met het Dagboek van Huub Franken.

stichting cultuurbehoud milsbeek - afscheid leny franken wijnhoven 001In zijn dankwoord memoreerde voorzitter Ton Frenken het volgende:
Binnen het bestuur hebben we van jou Leny, hele specifieke kenmerken kunnen zien.
Ik noem er een paar:
• voor mij was/ben jij een encyclopedie.
• je straalt een enorme rust uit
• sterk relativerend vermogen
• heel behulpzaam
• heel betrokken met datgene wat je doet
• loyaal
• zo zijn er nog veel meer eigenschappen die op jou van toepassing zijn, iedereen die jou kent kan er vast nog wel een paar noemen.


 

Leny, onze welgemeende dank en ik denk ook namens al onze inmiddels 160 vrienden en vriendinnen, voor je tomeloze inzet al die jaren, voor alle werkzaamheden die jij als bestuurslid c.q. secretaris hebt verricht.
Wij hopen dat je nu wat meer tijd gaat krijgen voor jezelf, je familie en andere ook heel belangrijke zaken.
Geniet, in goede gezondheid, samen met Gerrie van je vrije tijd!
Na deze lovende woorden ontvangt Leny als blijk van dank voor haar vele verdiensten een mooie bos bloemen, een cadeaubon en als primeur: het eerste nieuwe St. Jansberglikeurtje.

stichting cultuurbehoud milsbeek - afscheid leny franken wijnhoven 003
Afscheidskaart met de werkzaamheden van Leny, ontworpen door Cees van de Ven.Wij zijn verheugd u mede te delen dat - met ingang van 1 januari 2017 - mevr. Toos de Gier-Arends het secretariaat van Leny heeft overgenomen.
Wij heten haar van harte welkom en feliciteren haar met de benoeming als secretaris van onze stichting en wensen haar heel veel succes en plezier met haar werkzaamheden.

Bestuur Stichting Cultuurbehoud Milsbeek

   
Excursie stichting cultuurbehoudmilsbeek 6 en 13 o...04 nov 2018

58 personen hadden zich aangemeld voor de jaarlijkse excursie voor vrienden, vriendinnen, vrijwilligers en hun partner/introducé. Omdat we niet allen tegelijk [ ... ]

Lees meer...
Boek "oorlogsherinneringen" hoofdstuk 44 Het Engel...24 okt 2018

 Index
Hoofdstuk 44 - Boek "Oorlogsherinneringen" Het Engelse kerkhof(War Cemetery) in Milsbeek Door : Gerrie Franken De Britse begraafplaats in [ ... ]

Lees meer...
Heropening Struinpad gedeelte Gebrandekamp28 juni 2018Heropening Struinpad gedeelte Gebrandekamp

Struinpad weer open

Het struinpad op de Gebrande Kamp is gedurende langere tijd afgesloten geweest. Door werkzaamheden van Rijkswaterstaat moest de route [ ... ]

Lees meer...
Beleidsplan04 apr 2018

Beleidsplan 2018 Algemeen / Visie:
De stichting vindt cultuurbehoud belangrijk voor de identiteit van de gemeenschap en haar vrienden, vriendinnen en vrijwilligers. [ ... ]

Lees meer...
Jaarverslag04 apr 2018

JAARVERSLAG 2017 Algemeen
In 2017 bestond het bestuur uit:
Ton Frenken: voorzitter, Toos de Gier-Arends: secretaris, Willeke de Haas-Theunissen: penningmeester.
Bestuursleden:
Nelly [ ... ]

Lees meer...
Andere artikelen
   
© Powered & Hosting by : YonVie.nl