Uitreiking van het eerste exemplaar van “De minse op de Milsbèk deel II”

Stichting Cultuurbehoud Milsbeek had de uitreiking gepland voor 4 en 5 april, maar dit kon niet doorgaan in verband met de corona maatregelen.
Daarom is een alternatieve “overhandiging” van het eerste exemplaar bedacht. Dit gebeurde vandaag en wel aan de geestelijk vader van deze boeken, Wim Bindels.
Ton Frenken, voorzitter van Stichting Cultuurbehoud Milsbeek hield een korte toespraak waarin hij Wim, Teun Theunissen en de leden van de Werkgroep Historie hartelijk bedankte voor de enorme hoeveelheid werk die zij verzet hebben.
De schrijver/samensteller van deel II, Teun Theunissen, overhandigde het boek “Corona-proof” per schop aan Wim, terwijl de kinderen en kleinkinderen van Wim door het raam toekeken en applaudisseerden. Op een tafeltje stonden nog drie dozen met boeken, die Wim besteld had voor zijn kinderen en kleinkinderen in de hoop dat zij zijn belangstelling voor de historie van Milsbeek zullen delen.

 Cultuurbehoud Milsbeek boekuitreiking Wim Bindels 01Cultuurbehoud Milsbeek boekuitreiking Wim Bindels 02Cultuurbehoud Milsbeek boekuitreiking Wim Bindels 03Cultuurbehoud Milsbeek boekuitreiking Wim Bindels 04

   
© Stichting CultuurBehoud Milsbeek - https://cultuurbehoudmilsbeek.nl